Ponudba

Z ladjo Mimosa Vas popeljemo na ogled celotne slovenske obale, mimo obalnih mest: Kopra, Izole, Pirana ter Portoroža.

Slovenian-Coast.rend.tccom.966.544

PANORAMSKE VOŽNJE

Lahko se odločite za dve ali tri urno panoramsko vožnjo, z možnostjo enournega postanka za ogled Pirana ali Portoroža. Pogled na slovensko obalo z morske strani je posebno doživetje tako za šolsko mladino na zaključni ekskurziji, kot za odrasle, ki bi ogledu slovenske Istre radi dali poseben pečat. Ob plutju iz Kopra proti Izoli pa vse do prečudovitega Pirana in Portoroža vam na vašo željo nudimo tudi okusno malico s pečenimi sardelami na žaru ter kozarcu dobrega vina izbranih vinarjev slovenske Istre. (vino lahko na vašo željo nadomestimo z brezalkoholno pijačo).

 

CELODNEVNI IZLET S KOPANJEM

gallery14

Pričarajte si prav posebno doživetje in izberite celodnevni izlet s kopanjem, z možnostjo organiziranih potopov ter kosilom – NE BO VAM ŽAL!

Pripravimo Vam razne hladne predjedi, okusne glavne jedi ter slastne slaščice. Vsekakor so naše specialitete ribe in morski sadeži. Ob hrani vam postrežemo vina izbranih vinarjev slovenske Istre.

Celodnevni izlet na ladji vsebuje panoramsko vožnjo po celotni slovenski obali s postankom v enem od zalivov za kopanje. Vmes sta tudi malica in kosilo. Navadno za malico pripravimo sardele na žaru, za kosilo pa škarpino na žaru, pečeno zelenjavo na žaru ter paradižnikovo solato. Ponudba vključuje tudi 1 l vina izbranih vinarjev slovenske Istre ali brezalkoholne pijače na osebo. Za doplačilo nudimo tudi dagnje na buzaro. Trajanje izleta je 7 ur.

Na Vašo željo in po predhodnem dogovoru pa Vam lahko pripravimo tudi kaj drugega.

 

 

PRAZNOVANJA IN POSLOVNA KOSILA

Na ladji Mimosa lahko pripravimo tudi praznovanje rojstnih dni, priložnostne zabave in poroke. Prepustite se uživanju ob pomembnih dogodkih vašega življenja, za vse ostalo prepustite nam. Presenetite Vaše poslovne partnerje in organizirajte poslovno kosilo v drugačnem ambientu.

Za informacije in rezervacije pokličite na tel. 031/621-900.